foto1.jpg

Welkom bij PW-raamtechniek

Hoge kwaliteit, perfecte montage, vertrouwd zakendoen .

PW-Raamtechniek is gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van kunststof kozijnen , deuren,schuifpuien en dakkapellen.

Wij zijn gevestigd in Nieuwegein met een depot in Hengelo en wij werken landelijk.

Betrouwbaar ondernemerschap en goede dienstverlening zijn de pijlers van ons bedrijf. Langdurige ervaring en goed vakmanschap zijn de basis voor elk uitgebracht advies.

Vanaf het eerste gesprek tot en met de oplevering van de opdracht wordt een nauw contact met de opdrachtgever onderhouden en heeft deze steeds dezelfde aanspreekpartner Kozijnen vergelijken is een goed uitgangspunt tijdens de oriënteringsfase.

Naast de prijs spelen veelal meerdere aspecten een rol, zoals bijvoorbeeld : inbraakwerendheid , garantie , meerkiepstanden van draaikiepramen, de afwerkingen,vensterbanken, het type insektenhor , type glas, isolatiewaarden , etc.

Een keuze te maken uit het grote assortiment voordeuren blijkt vaak lastig te zijn. Natuurlijk staan wij u graag bij in het maken van een keuze. Onze montage ploegen zijn specialisten in ons vakgebied. Deze gekwalificeerde monteurs beschermen de werkplekken en de aanlooproutes in uw woning zorgvuldig met beschermende folies. Na afloop van de werkzaamheden wordt alles opgeruimd en het sloopafval meegenomen.

Als een betrouwbare partner begeleidt PW-Raamtechniek u vanaf Uw opdracht tot de eindoplevering volgens een vooraf met U vastgelegd tijdschema. PW-Raamtechniek Nieuwegein is een bedrijf van doorspreken en afspraken vooraf , dat voorkomt een hoop narigheid achteraf. Een goede aanbieding kan alleen plaatsvinden na een bezoek ter plaatse waarbij met de opdrachtgever(s) de prijsbepalende details zijn besproken.

Bij dit bezoek kan doorgaans ter plekke een offerte worden aangeboden.Aan het uitbrengen van deze offerte zijn uiteraard geen kosten voor de klant verbonden. Kortom : Kozijnen en dakkapellen van kwaliteit met uitstraling voor een concurrerende prijs.

P.S. Alleen leveren van de gevelelementen is ook mogelijk.